Om Curated

Hvad er kurateret kommunikation?

Kurateret kommunikation er udvalgt kommunikation. Kommunikation kan kurateres på samme måde som en kunstudstilling kurateres. Det vil altså sige, at det bedste indhold udvælges og præsenteres på den bedste scene.

Hos Curated får du kurateret fortællinger og konceptudvikling. Vi er specialister i tværfaglig kommunikation. Vi er passionerede omkring kombinationen af design, digital kommunikation og analog kommunikation.

Vi ser den moderne forbruger som yderst selektiv

Den moderne forbruger er blevet yderst selektiv efter en lang årrække med branding af sig selv igennem de sociale medier. Det sætter nye krav til produkter og virksomheder. Forbrugeren er mere end nogensinde bevidst om budskabet i de produkter som købes og ønsker at føle at brandet er kurateret til dem.

Købsmotivet er ofte, den gode historie, som kan formidles videre. Det kan dreje sig om alt fra tiltrækkelsen af brandets visuelle identitet, til bæredygtighed eller en helt tredje ting. Derfor er det elementært, at virksomheder får fortalt den gode historie, som forbrugeren har lyst til at fortælle videre.

Vi drives af at tænke anderledes

Vi tør at se tingene fra en ny vinkel og forsøger at give et for nyt syn på fortællinger. Vi giver gerne vores take på jeres projekt.

Kontakt os for en uforpligtende snak!