Foredrag

Mangler du inspiration? Hos Curated giver vi dig et udvalgt syn på emner, som vi arbejder med i hverdagen.

Krigen mellem digital og analog er slut

I en lang årrække har mange været bekymret for, at digitale medier skulle overtage for de fysiske analoge medier. Bekymringerne er nu slut. De to parametre fungerer rent faktisk bedst, når de arbejder sammen. Det digitale gør det analoge stærkere og omvendt.

Dette foredrag giver dig eksempler på, hvordan det digitale og det analoge forstærker hinanden.

Digital formidling påvirker nutidens forbruger

Sociale medier har en stor indflydelse på, hvordan nutidens forbrugere agerer og handler. Forbrugeren er blevet mere selektiv og bevidst om brandværdi. Forbrugeren er blevet ekspert i at brande sig selv. Det betyder, at forbrugeren mere end nogensinde er opmærksom på hvilke brands, de omgiver sig med, og den historie, som de udvalgte brands fortæller. Storydoing er et af de begreber, som flere virksomheder er begyndt at få øjnene op for i markedsføringen.

Det fysiske vs. det digitale fællesskab

Fællesskabet er en af tidens største værdier. At være sammen fysisk er i en digital verden, elementær og livsnødvendigt for mennesket. Men paradoksalt nok er det digitale fællesskab også af større betydning end tidligere. Og strømninger i det digitale fællesskab udvikler sig og ændres. Dette foredrag belyser hvilke strømninger, der er vigtige at være opmærksom på, og hvordan det digitale fællesskab ser ud.